Sara Korsgren Norrby – 18 november 2017

Sara Korsgren Norrby

Sara

Olika rum

Sara är född och uppväxt i Lund – dotter till Gunilla o Wahlström och Gustaf Olsson, som båda varit verksamma i Västerkyrkan i många år –  och var under hela uppväxten mycket engagerad i Västerkyrkan, både inom musikverksamheten, tonårsarbetet och scouterna.

Sara har examen från Musikhögskolan i Göteborg med huvudinriktning mot sång, körpedagogik och musikdramatik. Sara arbetar idag som sångerska, körledare, inspiratör, pedagog och föreläsare. Hon är med i kören Vocal Art Ensemble (fd Kammarkören ProMusica), vilket på många sätt har inspirerat Sara i hennes musicerande och ledarskap. Sara har gett turnéer och konserter runtom i världen, såväl med körer men även som solist. Solistiskt sjunger hon de flesta genrer och kastar sig gärna mellan jazz, pop, musikal, opera och folkmusik. Förutom sånguppdrag driver hon ett omfattande arbete med sju verksamma körer, workshops och kurser i sång- och presentationsteknik och röstvård.

Lena Holst (som är med i konserten) är kollega sen studier på Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping 1992. Med examen från Musikhögskolan i Göteborg har Lena arbetat främst med barn inom musik- och barnteater. Lena såväl skriver som framför egna föreställningar. Mer info om Sara: https://vokalproduktion.wordpress.com/

Ingen entréavgift eller biljett – det är bara att komma.

Frivillig kollekt till Equmeniakyrkans internationella verksamhet tas upp vid utgången.

Välkommen att stanna kvar efter konserten för enkel förfriskning.