Matilda Paulsson och Rickard Söderberg – 22 april 2018

Den 22 april kl 18:00

Matilda

Encore – da capo

Matilda har ett nära samarbete med Rickard Söderberg. Tillsammans med pianisten Bengt-Åke Lundin kommer de

att bjuda på en upplevelse där de lyfter fram det som ofta ges som extranummer vid konserter.

De gör det i glädje över vad musiken kan få betyda i olika situationer i livet. Inte minst för människor som på olika sätt

hamnar i utanförskap eller där livet gör att man måste få nya krafter.

Matilda är född 1974 i Lund. Hon har studerat vid Kungliga musikhögskolan i Stockholm, Royal Academy of Music i London och Operahögskolan i Stockholm.

Matilda fick sitt genombrott under våren 2008 då hon sjöng Octavian i Rosenkavaljeren på Kungliga operan i Stockholm. Efter detta har Matilda sjungit ett antal operaroller såsom titelrollen i Carmen, Fenena i Nabucco och Amastre i Xerxes på operahus i Sverige, Norden och övriga Europa.
För mer info om Matilda se:  http://www.braathenmanagement.com/artister/matilda-paulsson

Ingen entréavgift eller biljett – det är bara att komma.

Välkommen att stanna på en enkel förfriskning efter konserten.

En frivillig kollekt till Equmeniakyrkans internationella verksamhet tas upp vid utgången.