the_feeling

Roverscout

Är du 18 år eller äldre och intresserad av scouting, utan att nödvändigtvis vilja vara ledare för yngre scouter? Då är du välkommen till roverscouting hos Västerkyrkan och dess roverlag – Foxtrott!

Vi är ett gäng mestadels bestående av Lundastuderande scouter som försöker hitta på lite scoutiga aktiviteter tillsammans under terminerna. Vi försöker att ha några i förväg planerade aktiviteter varje termin, men utöver det är vem som helst välkommen att komma med spontana förslag! Roverscouting hos Equmenia Lund – Västerkyrkans Unga är en öppen verksamhet, vilket innebär att det inte finns något krav på medlemskap för att delta i våra aktiviteter. Men om du vill får du gärna bli medlem i Västerkyrkans Unga och stödja dess barn-, ungdoms- och studentarbeten!

Mer information hittar du på vår facebooksida.