”Karins Koloni” – premiär för ny Podcast!

Publicerat 2018-06-21 av Västerkyrkan

Till midsommar släpper vi det första avsnittet av Västerkyrkans podcast ”Karins Koloni”. Studentpastor Karin Olofsdotter bjuder in studenter till sin mysiga kolonistuga för spännande samtal om stort och smått. I första avsnittet, ”Bye bye, Lund!” är det Hampus Ragnar som hälsar på. Han berättar om hur det har varit att som student bryta upp från studietiden i Lund och börja arbeta på annan ort.

FullSizeRender-12

”Karins Koloni” görs av Karin Olofsdotter och Eva Kunda Neidek inom ramen för deras studentarbete inom Universitetskyrkan. Vi siktar på ett avsnitt i månaden. Du hittar podden ”där poddar finns”, tex genom appen Podcaster, som brukar vara standard i de flesta telefoner. Man kan också lyssna via dator eller läsplatta. Man kan ladda ner eller lyssna online.

HÄR hittar du till podden via iTunes.

Podcasten har även en egen webbplats där alla avsnitt kommer att samlas efterhand, och till den hittar du här.

Även om podcasten har tydligt studentfokus, tror vi det är givande för fler att ta del. Hoppas den skall bli till glädje.

Sprid gärna!