Tisdagsträff och Lunchmässa

Publicerat 2018-03-09 av Västerkyrkan

Vi vill vara en kyrka som är tillgänglig och öppen och präglas av gudstjänst och gemenskap. Därför testar vi nu två till träffar under dagtid. Tisdagar 10.00 och torsdagar 12.15

Tisdagsträffen, Kaffe och böner. På tisdagarna en enkel samling till bön 10.00 Vi ber tillsammans för stort och smått det som finns nära oss och långt borta. Varje samling inleds med att tillsammans läser ur Psaltaren, sedan ber vi olika böneämnen, det blir även tillfälle till tystnad. Efter bönen finns det tillfälle att stanna på en enkel kopp kaffe. Träffen vänder sig till alla som är daglediga, pensionärer, föräldralediga eller bara om du jobbar med oregelundet schema.

Lunchmässa torsdagar 12.15 På torsdagar 12.15 firar vi en gudstjänst under lunchtid så vi kan alla som finns i stan under dagen smita ifrån. Gudstjänsten har en enkel form med en textläsning, nattvard och två eller tre psalmer. Vi håller inte på mer än max 25 min så man hinner tillbaka till arbetet om man vill det.

Under några veckor har vi provat detta utan att egentligen annonsera. Nu bjuder vi in varandra. Välkomna!